Afhængighed

​Vil du gerne være fri af din afhængighed, så er hypnose et rigtig godt valg til at slippe af med din afhængighed.

Når der snakkes om afhængighed forbinder mange ofte det med at være alkoholisme, narko & hashmisbrug, men der er mange andre afhængigheder, fx medicinmisbrug, sexafhængighed, arbejdsafhængighed, ludomani, medieafhængighed, colaafhængighed, sukkerafhængighed og lign.

Når du oplever følelsen af glæde ved enhver afhængighed, men omvendt oplever tilværelsen som værende trist og deprimerende uden, så er det tid at gøre noget ved din afhængighed.

Gennem hypnose kan jeg sammen med dig finde ind til det der giver dig afhængigheden og derved påvirke/deaktiver, slette det program som du har kørende i din underbevidsthed, som sender dig signalet omkring din afhængighed.

Jeg anbefaler typisk 3-5 hypnose behandlinger alt efter hvilke type afhængighed der er tale om, så ring og spøg mere ind til hvad jeg kan gøre for dig, så du kan slippe din afhængighed.​

kontakt mig her

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling.

​Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


"Ikke røget siden"

Jeg har i dag afsluttet 3 ugers tobak afvænning på Vejle Hypnose Klinik. Var selvfølgelig skeptisk den første gang men det kom jeg hurtig over. Jeg har ikke røget siden den første gang jeg var der. Jeg kan varmt anbefale dem.

Rigtig behagelig omgivelser rigtig behagelig service. Tak Cecilie for din behagelige måde at være på.​

​★★★★★

Lars


"En a-ha oplevelse"

Jeg var som mange andre nok er, skeptisk overfor hypnose. Jeg var hos Allan igår og gik derfra med en a-ha oplevelse. Mine tanker kørte 300 i timen, men min krop var helt afslappet. Min tidsfornemmelse var helt væk. Da jeg var færdig tænkte jeg at det da ikke havde taget mere end 10 - 15 minutter. Det havde så varet 50 min. Kan klart anbefale det!

​★★★★★

Mette K. Hede


"I trygge omgivelser"

Jeg opsøgte hypnose for at få hjælp til et problem omkring overspisning.

Allan har gennem hyponose hjulpet mig til nogle redskaber, som jeg med stor succes bruger i dag. Gennem 3 behandlinger har jeg i trygge omgivelser fået evnen til at takle mit problem.

​★★★★★

Claudia

DET SIGER VORES GÆSTER OM OS

Læs flere udsagn her eller på vores Facebook​

Kontakt 

Fandt du ikke det du lede efter? eller har du nogen spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig 

Skriv til mig på allan@vejle-hypnose.com

eller ring på telefon: ​42 83 06 09

Her ligger klinikken

Vejle hypnose klinik

CVR: 40684689

Vestre Engvej 10 1. sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning