Depression

Depression rammer rigtig mange mennesker hver dag, nogle med en svær depression og andre med en mildere depression.

Fælles for depressionerne er at det mindsker livskvalitets væsentlig, og kan både ødelægge dit liv socialt og arbejdsmæssigt, og i nogle tilfælde være så belastene for den enkelte at der er selvmordsrisiko.

En af årsagerne til depression kan skyldes stress eller andre forskellige psykiske belastninger over tid, derved kommer du i ubalance, og depressionen indtræder.

Føler du dig ked af det trist til mode, eller føler du dine følelser er lammede, og derved slet ikke føler noget, er du træt og har du svær ved at tage dig sammen til noget som helst. Så er der hjælp at hente hos Vejle Hypnose klinik.

Her går vi i dybden med hvad det er for en følelse som påvirker dig og i hypnosen giver vi slip på den følelse som du gerne vil give slip på.

Følelser som ofte plager personer med depression, der er skyldfølelser, selvbebrejdelser over ting du har gjord tidligere i livet.

Du kan have svært ved at falde i søvn, vågner flere gange om natten, du kan have en uendelig indre uro, raskløshed og angst som gør at du ikke kan finde din indre ro.​

Vi står klar til at hjælpe dig ud af din ubehagelige situation med hypnose, hvor vi effektiv kommer igennem de forskellige elementer som påvirker dig i din hverdag, så du igen kan få livsglæden tilbage og leve det liv som du ønsker dig, med en dyb indre ro og balance i din krop og dit sind.

Jeg anbefaler 3-5 behandlinger alt efter hvordan du er påvirket af din depression.​

kontakt mig her

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling.

​Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


"Ikke røget siden"

Jeg har i dag afsluttet 3 ugers tobak afvænning på Vejle Hypnose Klinik. Var selvfølgelig skeptisk den første gang men det kom jeg hurtig over. Jeg har ikke røget siden den første gang jeg var der. Jeg kan varmt anbefale dem.

Rigtig behagelig omgivelser rigtig behagelig service. Tak Cecilie for din behagelige måde at være på.​

​★★★★★

Lars


"En a-ha oplevelse"

Jeg var som mange andre nok er, skeptisk overfor hypnose. Jeg var hos Allan igår og gik derfra med en a-ha oplevelse. Mine tanker kørte 300 i timen, men min krop var helt afslappet. Min tidsfornemmelse var helt væk. Da jeg var færdig tænkte jeg at det da ikke havde taget mere end 10 - 15 minutter. Det havde så varet 50 min. Kan klart anbefale det!

​★★★★★

Mette K. Hede


"I trygge omgivelser"

Jeg opsøgte hypnose for at få hjælp til et problem omkring overspisning.

Allan har gennem hyponose hjulpet mig til nogle redskaber, som jeg med stor succes bruger i dag. Gennem 3 behandlinger har jeg i trygge omgivelser fået evnen til at takle mit problem.

​★★★★★

Claudia

DET SIGER VORES GÆSTER OM OS

Læs flere udsagn her eller på vores Facebook​

Kontakt 

Fandt du ikke det du lede efter? eller har du nogen spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig 

Skriv til mig på allan@vejle-hypnose.com

eller ring på telefon: ​42 83 06 09

Her ligger klinikken

Vejle hypnose klinik

CVR: 40684689

Vestre Engvej 10 1. sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning