Eksamensangst

Hypnose er en helt naturlig vej til at slippe fri af eksamensangst eller præstationsangst. Med hypnose kan du bryde det gamle mønster så du kan være meget mere rolig og afslappet til eksamen.

Med hypnose kan du sætte dig selv fri af angst, bearbejde årsagen til reaktionen, og bryde det bånd fra fortiden der tidligere har holdt dig fast i angsten.

Typisk vil du med kun 2-3 hypnose behandlinger opnå store resultater, så du kan være helt afslappet og naturlig, også til eksamen eller i andre situationer hvor du skal præstere noget særligt.​

kontaktformular

Har du spørgsmål til en behandling eller ønsker du hjælp til at finde den der passer til dig? Udfyld formularen så vender jeg tilbage, hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores gæster om os

​★★★★★

"En a-ha oplevelse"

Jeg var som mange andre nok er, skeptisk overfor hypnose. Jeg var hos Allan igår og gik derfra med en a-ha oplevelse. Mine tanker kørte 300 i timen, men min krop var helt afslappet. Min tidsfornemmelse var helt væk. Da jeg var færdig tænkte jeg at det da ikke havde taget mere end 10 - 15 minutter. Det havde så varet 50 min.

kan klart anbefale det

Mette K. Hede

​★★★★★

"Ikke røget siden"

Jeg har i dag afsluttet 3 ugers tobak afvænning på Vejle Hypnose Klinik. Var selvfølgelig skeptisk den første gang men det kom jeg hurtig over. Jeg har ikke røget siden den første gang jeg var der. Jeg kan varmt anbefale dem. 

Rigtig behagelig omgivelser rigtig behagelig service. Tak Cecilie for din behagelige måde at være på.

Lars

​★★★★★

"I trygge omgivelser"

Jeg opsøgte hypnose for at få hjælp til et problem omkring overspisning. 

Allan har gennem hyponose hjulpet mig til nogle redskaber, som jeg med stor succes bruger i dag. Gennem 3 behandlinger har jeg i trygge omgivelser fået evnen til at takle mit problem.

Claudia

Læs flere udsagn her eller på vores Facebook​

Kontakt 

Fandt du ikke det du lede efter? eller har du nogen spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig 

Skriv til mig på allan@vejle-hypnose.com

eller ring på telefon: ​42 83 06 09

Her ligger klinikken

Vejle hypnose klinik

CVR: 40684689

Vestre Engvej 10 1. sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning