jalousi

Under hypnose kan du - bevidst eller ubevidst - afklare de undertrykte tanker og følelser der ligger til grund for din jalousi.

Jalousi er en ubehagelig følelse. Typisk føles jalousi som en en blanding af vrede, tristhed og frygt. Det kan være vrede over partnerens adfærd, tristhed over ens egen tilstand og frygt for at blive forladt. Hypnose er et godt redskab til at arbejde med følelsesmæssige problemer som jalousi.

Typisk vil 90 % af den frustration du oplever med jalousien skyldes din egen historie, og kun 10 % skyldes din partners adfærd.

Ofte ligger der tidligere oplevelser og følelser af svigt, mangel på omsorg og tryghed, og det at føle sig mindre værd - ikke at føle sig god nok - bag jalousien.

Med hypnose kan du bearbejde og frigøre dig selv fra tidligere oplevelser. Og følelser der har holdt dig fast i frygten i ikke at føle dig god nok. Dermed kan du med hypnose styrke selvværdet og endelig være klar til at modtage den kærlighed der er til dig.​

Typisk vil du få det fulde udbytte af hypnosebehandlingen med et forløb på 5 behandlinger.

kontakt mig her

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling.

​Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


"Ikke røget siden"

Jeg har i dag afsluttet 3 ugers tobak afvænning på Vejle Hypnose Klinik. Var selvfølgelig skeptisk den første gang men det kom jeg hurtig over. Jeg har ikke røget siden den første gang jeg var der. Jeg kan varmt anbefale dem.

Rigtig behagelig omgivelser rigtig behagelig service. Tak Cecilie for din behagelige måde at være på.​

​★★★★★

Lars


"En a-ha oplevelse"

Jeg var som mange andre nok er, skeptisk overfor hypnose. Jeg var hos Allan igår og gik derfra med en a-ha oplevelse. Mine tanker kørte 300 i timen, men min krop var helt afslappet. Min tidsfornemmelse var helt væk. Da jeg var færdig tænkte jeg at det da ikke havde taget mere end 10 - 15 minutter. Det havde så varet 50 min. Kan klart anbefale det!

​★★★★★

Mette K. Hede


"I trygge omgivelser"

Jeg opsøgte hypnose for at få hjælp til et problem omkring overspisning.

Allan har gennem hyponose hjulpet mig til nogle redskaber, som jeg med stor succes bruger i dag. Gennem 3 behandlinger har jeg i trygge omgivelser fået evnen til at takle mit problem.

​★★★★★

Claudia

DET SIGER VORES GÆSTER OM OS

Læs flere udsagn her eller på vores Facebook​

Kontakt 

Fandt du ikke det du lede efter? eller har du nogen spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig 

Skriv til mig på allan@vejle-hypnose.com

eller ring på telefon: ​42 83 06 09

Her ligger klinikken

Vejle hypnose klinik

CVR: 40684689

Vestre Engvej 10 1. sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning