Neglebider

​Der er mange der kender det at bide negle, måske bider du selv negle, og hvor ofte har du ikke sagt til dig selv at nu er det slut, nu vil jeg have pæne negle/fingre igen.

Og hvor ofte har du ikke sagt, øv nu bed jeg min negl igen, eller står og gemmer dine fingre lidt væk for at andre ikke skal se at du bider negle.

Hvad der er årsagen til at du bider dine negle, det ved jeg faktisk ikke, men jeg ved at du nemt kan holde op med at bide negle, og igen få pæne negle/fingre.

Med hjælp fra Vejle Hypnose Klinik kan du slippe af med denne vane eller bekymring.​

Da jeg ved at du ikke er født med den ide at jeg skal da bide negle, så der er sket et eller andet gennem dit liv og ofte i barndommen som er direkte årsag til denne vane, gennem hypnosen kan du give slip på dette lille program som har sat sig fast i din underbevidsthed, og sender dig signalerne hele tide om at det er nok bedst at du bider negle.

I alle tilfælde er hypnose et effektivt redskab til at hjælpe. Hvis du er i tvivl om hvordan hypnose kan hjælpe for dit ubehag ved at bide negle, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Vejle Hypnose Klinik.

Jeg anbefaler et forløb med mindst 3 behandlinger for at få det fulde udbytte af forløbet.​

kontakt mig her

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling.

​Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


"Ikke røget siden"

Jeg har i dag afsluttet 3 ugers tobak afvænning på Vejle Hypnose Klinik. Var selvfølgelig skeptisk den første gang men det kom jeg hurtig over. Jeg har ikke røget siden den første gang jeg var der. Jeg kan varmt anbefale dem.

Rigtig behagelig omgivelser rigtig behagelig service. Tak Cecilie for din behagelige måde at være på.​

​★★★★★

Lars


"En a-ha oplevelse"

Jeg var som mange andre nok er, skeptisk overfor hypnose. Jeg var hos Allan igår og gik derfra med en a-ha oplevelse. Mine tanker kørte 300 i timen, men min krop var helt afslappet. Min tidsfornemmelse var helt væk. Da jeg var færdig tænkte jeg at det da ikke havde taget mere end 10 - 15 minutter. Det havde så varet 50 min. Kan klart anbefale det!

​★★★★★

Mette K. Hede


"I trygge omgivelser"

Jeg opsøgte hypnose for at få hjælp til et problem omkring overspisning.

Allan har gennem hyponose hjulpet mig til nogle redskaber, som jeg med stor succes bruger i dag. Gennem 3 behandlinger har jeg i trygge omgivelser fået evnen til at takle mit problem.

​★★★★★

Claudia

DET SIGER VORES GÆSTER OM OS

Læs flere udsagn her eller på vores Facebook​

Kontakt 

Fandt du ikke det du lede efter? eller har du nogen spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig 

Skriv til mig på allan@vejle-hypnose.com

eller ring på telefon: ​42 83 06 09

Her ligger klinikken

Vejle hypnose klinik

CVR: 40684689

Vestre Engvej 10 1. sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning