traumer

Med hjælp fra Vejle Hypnose Klinik kan du effektivt slippe fri af dit Trauma.

Hypnosen kan hjælpe dig til at slippe dit trauma, et trauma som siddet og blokere for at du kan leve dit livet fuldt ud. 

​Det kan være en oplevelsen af en akut uventet & chokerende situation, fx trafikuheld, voldsoverfald en længerevarende belastning som alvorlig sygdom, skilsmisse, adskillelses fra en tæt person i barnealderen, eller seksuelle krænkelser.

Disse oplevelser kan sætte sig som panik, depression og fortvivlelse eller aggression, hvortil der også kan komme søvnforstyrrelser, koncentrationsbesvær og tilbagekaldelses episoder/traumet.

Hypnose er et effektiv redskab til at får din underbevidsthed til at slippe/slette det program som traumet ligger i, og derved kan du igen ånde lettet op og leve dit liv som du ønsker dig.

​Der er mange mennesker som er bange for at blive re-traumatiseret igen, det vil sige at kommer til at opleve traumet igen via hypnosen, men det skal du ikke frygte, det er nemlig helt op til dig om du ønsker at gå så dybt ned i detaljerne endnu engang, som Hypnotisør og terapeut behøver jeg ikke at vi skal have alle detaljeren på traumet, det kender din underbevidsthed helt selv, og derfor kan traumet slippen taget i dig helt uden alle detaljerne.

I alle tilfælde er hypnose et effektivt redskab til at hjælpe. Hvis du er i tvivl om hvordan hypnose kan hjælpe på dit trauma, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte Vejle Hypnose Klinik.

Jeg anbefaler et forløb med mindst 3-5 behandlinger for at få det fulde udbytte af forløbet.

kontakt mig her

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling.

​Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


"Ikke røget siden"

Jeg har i dag afsluttet 3 ugers tobak afvænning på Vejle Hypnose Klinik. Var selvfølgelig skeptisk den første gang men det kom jeg hurtig over. Jeg har ikke røget siden den første gang jeg var der. Jeg kan varmt anbefale dem.

Rigtig behagelig omgivelser rigtig behagelig service. Tak Cecilie for din behagelige måde at være på.​

​★★★★★

Lars


"En a-ha oplevelse"

Jeg var som mange andre nok er, skeptisk overfor hypnose. Jeg var hos Allan igår og gik derfra med en a-ha oplevelse. Mine tanker kørte 300 i timen, men min krop var helt afslappet. Min tidsfornemmelse var helt væk. Da jeg var færdig tænkte jeg at det da ikke havde taget mere end 10 - 15 minutter. Det havde så varet 50 min. Kan klart anbefale det!

​★★★★★

Mette K. Hede


"I trygge omgivelser"

Jeg opsøgte hypnose for at få hjælp til et problem omkring overspisning.

Allan har gennem hyponose hjulpet mig til nogle redskaber, som jeg med stor succes bruger i dag. Gennem 3 behandlinger har jeg i trygge omgivelser fået evnen til at takle mit problem.

​★★★★★

Claudia

DET SIGER VORES GÆSTER OM OS

Læs flere udsagn her eller på vores Facebook​

Kontakt 

Fandt du ikke det du lede efter? eller har du nogen spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig 

Skriv til mig på allan@vejle-hypnose.com

eller ring på telefon: ​42 83 06 09

Her ligger klinikken

Vejle hypnose klinik

CVR: 40684689

Vestre Engvej 10 1. sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning