tVANGSTANKER

Lad Hypnose give dig friheden igen.

Tvangstanker er ubehagelige og skræmmende, ideer eller billeder trænger sig på og er næste umulige at slippe af med uden hjælp. Det er dybe følelser, som fylder alt inde i dig og det kan være svært at rumme dem på en gang, det er et kaos af følelser der vokser sig større og større.

Tvangshandlinger er bestemte rituelle handlemønstre, som du oplever at du er nød til at udføre, og ofte af frygt for at der vil ske noget katastrofalt.

Tvangssymptomerne kan overskygge din tilværelsen i en sådan grad, at det bliver umuligt at leve et normalt liv. For eksempel kan man have tvangssymptomer, der gør det vanskeligt at komme ud af døren, fordi man igen og igen er nødt til at tjekke, at man har slukket for vandet, låst døren eller andet.

Lad hypnosen hjælpe dig, og lad os sammen finde ud af hvad der ligger til grund for disse ubehagelig/frustrerende tanker og handlinger.​

​Vi hos Vejle hypnose klinik vil gøre alt for at hjælpe dig videre i dit liv på en bedre og mere rolig måde.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om netop det du kæmper med, og ønsker du at få hjælp gennem hypnosen, finder vi sammen den bedste behandling til dig.

Jeg anbefaler 3-5 behandlinger alt efter situationen.

kontakt mig her

Jeg hjælper mennesker med at bryde negative vaner gennem personlig terapi og hypnotisk behandling.

​Udfyld formularen, og så vender jeg tilbage hurtigst muligt med svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt


"Ikke røget siden"

Jeg har i dag afsluttet 3 ugers tobak afvænning på Vejle Hypnose Klinik. Var selvfølgelig skeptisk den første gang men det kom jeg hurtig over. Jeg har ikke røget siden den første gang jeg var der. Jeg kan varmt anbefale dem.

Rigtig behagelig omgivelser rigtig behagelig service. Tak Cecilie for din behagelige måde at være på.​

​★★★★★

Lars


"En a-ha oplevelse"

Jeg var som mange andre nok er, skeptisk overfor hypnose. Jeg var hos Allan igår og gik derfra med en a-ha oplevelse. Mine tanker kørte 300 i timen, men min krop var helt afslappet. Min tidsfornemmelse var helt væk. Da jeg var færdig tænkte jeg at det da ikke havde taget mere end 10 - 15 minutter. Det havde så varet 50 min. Kan klart anbefale det!

​★★★★★

Mette K. Hede


"I trygge omgivelser"

Jeg opsøgte hypnose for at få hjælp til et problem omkring overspisning.

Allan har gennem hyponose hjulpet mig til nogle redskaber, som jeg med stor succes bruger i dag. Gennem 3 behandlinger har jeg i trygge omgivelser fået evnen til at takle mit problem.

​★★★★★

Claudia

DET SIGER VORES GÆSTER OM OS

Læs flere udsagn her eller på vores Facebook​

Kontakt 

Fandt du ikke det du lede efter? eller har du nogen spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte mig 

Skriv til mig på allan@vejle-hypnose.com

eller ring på telefon: ​42 83 06 09

Her ligger klinikken

Vejle hypnose klinik

CVR: 40684689

Vestre Engvej 10 1. sal, 7100 Vejle

Klik her for rutevejledning